KTFs logga
Katrineholms Riksteaterförening

Ringside med Jerry Williams Orkester

Cosmos, 2006-05-02

Jerry Williams kommer hit med succén Ringside från Stockholm! Det är självklart för Jerry att även möta sin publik i övriga Sverige - för Jerry älskar sin publik minst lika mycket som vi gillar Jerry. Nu bjuder han på en show som är intim, men samtidigt ball och full av ös.

Samspelta sjumannabandet Rebel dela Questa gör sitt till för att höja temperaturen, med bland annat saxar, hammond, bas och dragspel. Det är rock´n´roll med tryck, blandat med minnen om hjältar, idoler, turnéliv och om hur Jerry hittade sin musik. Lite som man ser det när man sitter vid ringside och iakttar. Kanske syns en skymt av en idol, en ringräv eller möjligen bara krossade illusioner. Men här finns också människor som brinner för sin sak. De som inte gett upp kampen!

Det finns ingen tvekan hos Jerry, bara lust, när han nu efter 160 utsålda föreställningar i huvudstan ska köra ännu fler gig över hela landet hos Riksteatern. Så tveka inte du heller, häng med när detta älskade proffs lirar och spanar in rock´n´roll, och tacka din riksteaterförening för chansen!

Produktion: Riksteatern
Design: Agneta Welander    •     Webbplatsen uppdaterad 2022-12-08

Verksamheten genomförs med ekonomiskt stöd av Katrineholms kommun.